Welkom bij het Christelijk Mannenkoor IJmuiden

 

cmij-logoOp deze website vindt u allerlei informatie over ons koor zoals het repertoire, de komende optredens en nog veel meer!

 

 

Vanwege de huidige beperkende omstandigheden zijn oefenavonden en optredens opgeschort voor onbepaalde tijd.


Momenteel 24 mannenstemmen, verdeeld over 4 stemgroepen, vormen tezamen het koor dat in 2018 65 jaar actief was in de regio IJmond. Op donderdagavond oefenen de mannen van 20 tot 22 uur in een zaal onder de Petrakerk in IJmuiden. Dit gebeurt onder de inspirerende en prettige leiding van onze nieuwe dirigent Ary Rijke. De koorleden komen niet alleen uit de gemeente Velsen maar ook uit omringende plaatsen. Kerkelijke muziek in al zijn verscheidenheid is van oudsher de basis van het repertoire, terwijl gaandeweg ook meer eigentijdse muziekwerken voor een gevarieerd en verrassend aanbod zorgen.


Muziek- en zangavond in de Ichthuskerk te IJmuiden op vrijdag 13 december 2019, met medewerking van het mandolinegezelschap AMTG uit Amsterdam.


Medewerking aan de kerkdienst in de Dorpskerk in Santpoort-Noord op zondag 3 november 2019 


Medewerking aan de kerkdienst in kerkelijk centrum ‘Het Kruispunt’ in Velserbroek op zondag 13 oktober 2019


Koffieconcert van de Velser Gemeenschap, samen met Brass8 op zondag 7 april 2019 in kerkelijk centrum Het Kruispunt in Velserbroek


KOM ERBIJ EN ZING MEE!  (vanwege de corona virus maatregelen zijn de oefenavonden tot nader bericht opgeschort)

We zijn op zoek naar zangers die ons koor willen versterken. Ze zijn er vast in IJmuiden en omstreken! Wellicht bent u of jij wel die man die we op een donderdagavond in de Petrazaal mogen verwelkomen. Aarzel niet langer en kom langs, al is het maar om kennis te maken met de ontspannen manier van het samen oefenenen en het aanstekelijke enthousiasme van onze dirigent Ary Rijke. Het adres is: Petrakerk in IJmuiden, ingang Spaarnestraat; aanvang 20.00 uur op elke donderdag. Kom erbij en zing mee!

Voor meer informatie zie verder op deze website of bel 0255-522552 of 06-46003049.