Welkom bij het Christelijk Mannenkoor IJmuiden

cmij-logoOp deze website vindt u alle informatie over ons koor zoals het repertoire, de geplande optredens en meer!

 


18 mannenstemmen, verdeeld in 4 stemgroepen, vormen tezamen het Chr. Mannenkoor IJmuiden. Het koor is een begrip in de regio IJmond en omstreken. Op donderdagavond oefenen de mannen van 20 tot 22 uur in de Petrakerk in IJmuiden. Dit gebeurt onder de inspirerende leiding van onze dirigent Ary Rijke. De koorleden komen niet alleen uit de gemeente Velsen maar ook uit omringende plaatsen. Kerkelijke muziek in al zijn verscheidenheid is van oudsher de basis van het repertoire. Gaandeweg zorgen meer eigentijdse religieuze muziekwerken voor een gevarieerd en verrassend aanbod.

2023 is een bijzonder jaar, het koor viert het 70 jarig bestaan. We bereiden ons voor op een feestelijk optreden op 13 oktober a.s. (zie aankondiging hieronder).  Daarbij is ondersteuning van het koor met enkele enthousiaste zangers een grote wens. Dit kan op projectbasis, dus tijdelijk, maar liever nog voor onbepaalde tijd. Is uw of jouw belangstelling gewekt, aarzel niet en kom eens langs. Op donderdagavond staat de deur open. Wordt verrast door de ontspannen sfeer en ervaar zelf het zangplezier. Zingen is een fijne ontspanning, je komt even los uit de dagelijkse beslommeringen. Iedereen met een goede stem, jong of ouder, is van harte welkom! Het adres: Petrakerk IJmuiden (hoofdingang kerk Merwedestraat), tijdstip van aanvang: 20.00 uur.

 


Voor meer informatie zie verder op deze website of bel 0255-518685 of 06-50636131.